top of page

( LATEX ) SPUITWERK NA STUCWERK? WEL ZO MOOI

Nadat wij u hebben voorzien van strak en glad stucwerk, bent u ook van harte welkom om uw woning of bedrijfspand door ons te laten (latex) spuiten. Dit maakt de wanden en plafonds op een snelle en efficiënte manier, mooi en strak in de gewenste kleur. Ook hierbij maken wij een all-in prijs.

plafond stukadoren, stucwerk, ornamenten, plafond lijsten, plafond sierlijsten, plafond latex, plintwerk
timmerwerk, stucwerk, stukadoors werkzaamheden, design meubels, interieur design, opmaat gemaakte meubels, populieren houten meubels, populieren hout, kinderkamer, dakkapel

WIJ STAAN GARANT VOOR ONS WERK

Heeft u interesse in onze diensten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en helpen u met veel passie bij het creëren van mooie ruimtes. Uw stukadoorsbedrijf in de regio Den Helder en Alkmaar.

instagram van stukadoorsbedrijf de stuc buren
meest gestelde vragen aan stukadoorsbedrijf de stuc buren

SPUITWERK

stukadoorsbedrijf den helder en Alkmaar .jpg

Plafondlijsten en ornamenten zijn ook via ons stukadoorsbedrijf te realiseren. Een prachtig en klassieke ambacht die vooral in de jaren '30 woningen met hoge plafonds prachtig tot hun recht komt. 

Het werken met twee verschillende kleuren vraagt om precisie en geduld. Wij realiseren mooie strakke lijnen en zo krijgen de verschillende onderdelen een eigen leven in de ruimte.

WERKEN MET PRACHTIGE ELEMENTEN EN STRAKKE LIJNEN

strak stucwerk, stukadoors werkzaamheden,  design keuken, stenen keukenblad, composiet keukenblad, maatwerk meubels, design meubels, populieren houten meubels, latex spuiten, stukadoor
latex spuitwerk, strakke lijnen creeren, latex spuitwerk, sauz werk, schilderwerk, stukadoor

Bij stukadoorsbedrijf De stuc buren is het ontzorgen van onze klanten vanzelfsprekend. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat het eindresultaat naadloos aansluit bij uw wensen. Wanneer uw wanden in de uiteindelijke kleuren zijn gezet, ziet u ook direct de kwaliteit van ons stucwerk. Altijd een mooi moment om de tevredenheid te zien bij u als klant. 

KWALITEIT VAN STUCWERK GECOMBINEERD MET PRACHTIG SPUITWERK

complete woning gestukadoord  door stukadoorsbedrijf de stuc buren
bottom of page