top of page
stucwerk binnen, keukeninstallatie, design keuken, samsung frame tv

HET BELANG VAN VOORBEREIDEN 

Ook met Stucwerk is goed en slim voorbereiden het halve werk. Door een aantal extra voorbereidingen te doen, leveren wij scheurvrij stucwerk. Vooral bij nieuwbouw woningen is het van belang deze stappen goed te doorlopen. 

stucwerk, stukadoor werkzaamheden, pleisterwerk, latex spuiten, kunst, design banken, opmaat gemaakte eiken meubels, schilderijen

WIJ ZIJN DUIDELIJK EN TRANSPARANT ALS HET GAAT OVER ONZE PRIJZEN

Per stuc opdracht maken wij voor onze klanten een passende offerte. Soms kan dit op uurtarief zijn, maar vaak is dit stucwerk per m2. Onze offertes zijn altijd all-inn. Dat is duidelijk voor de klant en voorkomt onaangename verrassingen, wel zo fijn! Kort samengevat zijn onze offertes dus inclusief alle materialen, voorbereidingen en arbeid en binnen de regio Den Helder en Alkmaar ook geen voorrijkosten. 

Interesse in onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. 

instagram van stukadoorsbedrijf de stuc buren
Meest gestelde vragen aan stukadoorsbedrijf de stuc buren

STUCWERK BINNEN

Door onze velen jaren ervaring  zorgen wij ervoor dat uw wanden binnen korte tijd: glad, vlak en strak zijn gestukadoord. Uiteraard zijn kleinere opdrachten, zoals een muurtje of een slaapkamer, ook bij ons welkom. Wij waarderen al onze klanten. Elke situatie is anders. Neem daarom contact met ons op voor een passende offerte. En ontdek ons stucwerk in de regio Den Helder tot Alkmaar.

ELKE DAG LEVEREN WIJ MET TROTS STUCWERK BIJ ONZE KLANTEN 

stukadoordwerkzaamheden, stucwerk, latex spuitwerk, strakke wanden
stucwerk, stukadoor, design wanden, interieur design
schoonheidssalon, strak stucwerk, stukadoor, bedrijfspanden stukadoren, fotolijsten

Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten, werken netjes, flexibel en staan open voor ideeën die zich eventueel tijdens uw project voordoen. Het is dus altijd van belang om uw wensen tijdens ons gesprek goed duidelijk te maken. Wij zien onze klanten graag tevreden en richten ons daarom liever op de mogelijke oplossingen en niet de obstakels. 

DUIDELIJKE AFSPRAKEN IS EEN MUST

Woning gestukadoord door stukadoorsbedrijf de stuc buren
bottom of page