top of page

FAQ

 • Hoe snel reageren jullie op een vraag?
  Direct antwoord krijgt u door te bellen! Dit kan op 0630827719. Doorgaans reageren wij binnen 24 uur op vragen die worden gesteld per email of contactformulier op de website.
 • Wat is jullie werkgebied?
  Wij leveren stucwerk en tegelwerk in de regio Noord-Holland. Van Den helder tot Amsterdam en van Den helder tot Leeuwarden.
 • Wat is jullie meter prijs voor stucwerk?
  Uiteraard is dit moeilijke te beantwoorden, omdat niet elke situatie hetzelfde is. Maar wij leveren stucwerk al vanaf 17,50€ per vierkanten meter. Dit is inclusief materialen en voorwerk.
 • Nemen jullie ook complete badkamer renovaties aan als opdracht?
  JA. Wij werken samen met Calis&Gauna. Zij realiseren complete badkamers, woonkamers of complete interieur verbouwingen. Daarbij kunnen wij het gehele ontwerp proces voor onze rekening nemen. Uw werkt uitsluitend met vakmensen afkomstig uit één van deze twee bedrijven. Kort samengevat realiseren wij het project vanaf de sloop tot het laatste detail. Kijk voor meer informatie op: www.calisandgauna.com
 • Werken jullie ook voor aannemers?
  JA. Wij werken voor meerdere grote en kleine aannemers bedrijven. Dit zijn partners die ons vakwerk en kunde waarderen en waarmee wij een lange relatie hebben opgebouwd. Tevens groeit dit netwerk jaarlijks en verwelkomen wij steeds meer bouwbedrijven die hun projecten laten stukadoren door De Stuc Buren.
 • Hoelang duurt het proces van micro-cement?
  Dit is een arbeidsintensieve opdracht. Het is afhankelijk van een aantal cruciale stappen qua opbouw. Deze stappen dienen te worden genomen om ervoor te zorgen dat de wanden en vloeren jaren meegaan zonder te scheuren. Tegelijkertijd maakt dit alles het een kostbare product. Er zijn vele aanbieders momenteel, maar velen bieden te lagen prijzen waaraan direct zichtbaar is dat delen van de opbouw worden overgeslagen. Wij leveren na oplevering van het gehele project minimaal 3 jaar garantie!!
 • Geven jullie garantie op bijvoorbeeld Beton cire?
  Beton cire/micro-cement/terrazzo is ambacht. Door onze ervaring en kennis geven wij garantie op ons werk. Dit kan oplopen op tot 5 jaar, afhankelijk van de situatie.
 • Wat kost het maken van een offerte bij jullie?
  Wij brengen geen kosten in rekening voor het maken van een offerte.
 • Werken jullie met meerdere bedrijven?
  NEE. Wij werken alleen met ons eigen team vakmensen die allen werkzaam zijn binnen ons bedrijf ( de stuc buren en Calis&Gauna ) Alle kennis en kunde zijn dus aanwezig in één bedrijf. Van ontwerp tot realisatie. Wel hebben wij indien nodig, om bijvoorbeeld afstanden of oplever data. Referenties naar andere bedrijven waarvan wij weten dat zij ook een hoge standaard leveren.
 • Wat is jullie betaaltermijn bij een opdracht?
  Wij hanteren een betaaltermijn van 9 werkdagen bij particulieren. Bij aannemers is dit 24 werkdagen.
bottom of page