top of page
tegelwerk, tegelwerkzaamheden, messing kranen, messing douchekraan, tegelprofiel, japanse douche spons, design tegels

HET REALISEREN VAN UW DROMEN IS ONS DOEL

Creativiteit is waar wij ons mede in onderscheiden. Uiteraard kunnen wij uw zelf gekozen tegels professioneel installeren. Ook het complete ontwerp van uw badkamer, inclusief het aanleveren van alle materialen is bij ons mogelijk. U wordt als klant hierbij volledig ontzorgd.  

Terrazzo Tiles, terrazzo, tegelwerk, mortex, beal
marmer keukenblad, messing keuken kraan, messing, koffie apparaat, design keuken, marmer keukenblad
badkamer tegels nude, tegelwerk, messing kraan, verstekken, design tegels, glazen douche wand, tegeldrain

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE!

Uw badkamer compleet ontwerpen en realiseren? Dit is bij ons geen probleem. Wij nemen graag de tijd om uw ideeën samen te bespreken. Bent u alleen op zoek naar ervaren tegelzetters die een ware kunstwerk van uw tegelopdracht kunnen maken? Dan bent u ook van harte welkom bij De Stuc Buren. 

Interesse in onze diensten? Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor uw tegelwerk. 

instagram van stukadoorsbedrijf de stuc buren
Meest gestelde vragen aan stukadoorsbedrijf de stuc buren

TEGELWERK

Met passie en liefde voor het tegelen voorzien wij diverse klanten van prachtig tegelwerk. Wij kijken altijd naar de beste lay-outs en meest unieke look in elke situatie. Dit kost tijd die wij hier graag aan besteden. Dit is de reden dat klanten ons waarderen en aanraden wanneer het gaat om hoogstaande tegelwerkzaamheden. Voor dat wij starten met het tegelwerk. Zorgen wij er voor, dat alle wanden en de gehele vloeroppervlak compleet water,-scheur en dampdicht is. 

ONZE VOLLEDIGE AANDACHT EN PRECISIE GAAT IN ONS TEGELWERK

visgraat tegels, visgraat patroon, tegelwerkzaamheden, tegelwerk, populieren meubels opmaat, vaas, kaptstok

Keramiek, Porcellenato, Marmer, Terrazzo, Natuursteen en meer. Werken met diverse materialen vraagt om expertise. Zorgen voor de juiste verwerking heeft bij ons prioriteit. Op zoek naar custom bladen of wastafels van Terrazzo of andere steenachtige materialen? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze meubels van zowel hout als andere materialen maken wij in eigen beheer. 

WERKEN MET DIVERSE MATERIALEN, GRENZELOOS DOOR PASSIE

Wij zoeken voor u naar de beste manieren om een perfect kloppend beeld te krijgen met het tegelwerk. Het uitlijnen is daarbij essentieel. Voegen die logisch en op de mooiste manieren doorlopen. Voegen die in het hart lijn van de kranen lopen. Verstekken bij zelfs de kleinere tegels. Luxe profielen met perfecte afwerking. Deze aspecten zijn geen toeval, maar het correct in kaart brengen van de lay-out. Wij zorgen voor al deze details en passen het perfect toe. Wij rennen niet door de opdrachten heen.  Wij werken op één project tegelijk zodat wij onze volledige aandacht kunnen investeren in uw project en wij u een perfect eindresultaat kunnen beloven.

TIJD EN LIEFDE IN UW PROJECT VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

terrazzo , tegels, tegelwerken, terazzo tegels
complete badkamer betegeld door stukadoorsbedrijf de stuc buren
bottom of page